METIS
METIS
Women’s Business Network Bodegraven

 

Workshops

Inspiratie, Netwerk & Borrel

Wanneer — 20 juni 2019
Waar — Bij Everts, Julianastraat 4, Bodegraven
Tijd — 20.00 uur
Kosten — €5,50 incl. hapje en drankje

 

Workshop 1

Slimmer Leren: Hoe werkt het puberbrein?

Hoe krijgt je kind al die Franse woordjes in zijn hoofd? Hoe leert het hoofdzaken uit een tekst halen? Hoe pak je die moeilijke wiskundesom aan? Hoe komt informatie eigenlijk in je geheugen? Hoeveel invloed heb je op de vorming van je hersenen? Je leert tijdens de workshop praktische leerstrategieën tips en trucs die je bij het begeleiden met huiswerk meteen kunt gebruiken.


Workshop 2

Burn-out: Hoe voorkom je die?

Naar schatting een op de zeven werkenden heeft last van burn-out klachten. Wat zijn de risicofactoren? Hoe voorkom je een burn-out? Deelnemers brengen hun eigen kans op een burn-out in kaart en leren deze kans te verkleinen. 


Workshop 3

Koken: Het hoeft niet moeilijk te zijn!

Lekker eten met makkelijke recepten.


Workshop 4

Hackers: Wat doen ze en waarom?

In deze workshop gaan we ons inleven in de wereld van de hacker. Wat denkt hij? Wat doet hij? En wat moet je zelf doen om uw informatie te beveiligen tegen hackers en andere kwaadwillenden.  


Workshop 5

Moodboard: Hoe word je weer verliefd op je eigen huis?

Ben je uitgekeken op de sfeer in huis? Wil je nu eindelijk eens een de muren een andere kleur geven of de woonkamer of slaapkamer anders inrichten? Zou je graag van je huis je droomhuis maken? Met een workshop Moodboard maken zet je daartoe de allereerste en belangrijke stap.Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde ga je naar huis met nuttige en concrete tips voor je eigen huis!


Workshop 6

Veiligheid op de werkvloer: Waarom werken mensen onveilig?

Waarom werken mensen onveilig? Zelfs wanneer ze weten dat ze het doen? Femke is Application Engineer Personal Safety bij 3M. Zij doet onderzoek naar gedrag van mensen rond veiligwerken en in het bijzonder rond het (niet) dragen van PBMs, denk aan adembescherming tegen lasrook of stof met chroom6, en zal vanuit praktijkervaring ingaan op de oorzaken en gevolgen van onveilig werken.


 

Aanmelden

Leuk dat je mee wilt doen. Verstuur je gegevens en keuze voor de workshops. Na ontvangst van je aanmelding controleren wij de gegevens en sturen je een bevestiging. Pas na bevestiging is je aanmelding definitief.
Naam *
Naam
Kies je workshop voor de 1e ronde
Kies je workshop voor de 2e ronde of sla deze over